Vetëm një gjeni arrin t’i gjejë dallimet, a je një i tillë?

Vetëm një gjeni arrin t’i gjejë dallimet, a je një i tillë?

Gjeni është personi i cili ka një mprehtësi mendore, shkathtësi dhe zgjuarsi.

Ai gjithashtu ka tendencë t’u kushtojë vëmendje të veçantë detajeve të vogla, në dukje të parëndësishme, që njerëzit tjerë nuk i vërejnë.

A mund t’i gjesh dallimet në mes fotove të mëposhtme? /humanheyday.com/

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *