Film

The Wishgranter

Në një botë ku dëshirat janë dhënë nga krijesa mitike që jetojnë nën fontanë, një prej tyre detyrohet të shkojë mbi tokë për të plotësuar një dëshirë dashurie.

Ky film i animuar është shumë i fuqishëm. I krijuar nga Daniel Martinez Lara dhe Rafa Cano Mendez, tregon pikërisht artin që ua siguron njerëzve një perspektivë të re të së vërtetës dhe i bën ata të mendojnë ndryshe. Përveç ilustrimit të monotonisë dhe mediokritetit të shoqërisë, ilustron gjithashtu se si sistemi vret kreativitetin tonë, si nderon konformitetin dhe bindjen, ndërkaq diskrediton kreativitetin dhe personalitetet unike. Megjithatë, ajo që është