Kuize

Sa vajza janë në foto?

Sa vajza mund të numëroni në këtë foto: 2,3,4,6, apo 12? Janë pesë opsione, na tregoni në komente cila mendoni se është e saktë. /Heyday/

Këto gjëegjëza të gjithë mund t’i dini

Të shumta janë gjëegjëzat të cilat trajnojnë trurin tuaj dhe aftësinë tuaj që të përballoni stresin, shkruan lajmi.net Ndoshta asnjëherë  në realitet nuk keni nevojë pse t’u përgjigjeni atyre, por kush e di? Më poshtë mund ta sfidoni veten përmes 14 gjëegjëzave. Koha është e limituar për secilën prej tyre, andaj nëse keni nevojë për më shumë kohë, pauzoni videon. /Lajmi.net/