Kreative

Hani fara? Kjo është ena që ju duhet!

Kreativiteti s’ka të ndalur. Njerëzit gjejnë çdo formë për të krijuar një përditshmëri më të lehtë, shkruan heyday. Dhe gjërat e përditshme janë po aq të vogla sa shpesh harrojmë t’u kushtojmë rëndësi. Por, jo të gjithë qëndrojnë me ndonjë pjatë të zakonshme në duar, duke mbajtur njëkohësisht edhe telefonin për të parë film. A ju pëlqen ta keni këtë enë për fara kur shikoni ndonjë film, dhe të jeni

Si të bëni shpejt dhe thjesht një yll prej letre? (Video)

Ka forma të ndryshme për të bërë një yll, mirëpo hapat që do t’i shihni në videon më poshtë, ju ndihmojë që të jeni të shpejt dhe njëkohësisht ta ndërtoni thjesht e pa u munduar. Afro katër minuta ju duhen që ta bëni një yll prej letre në atë formë që të mund ta vendosni në bredhin e krishtëlindjeve apo të vitit të ri. Shikojeni videon më poshtë dhe mësojeni

Babai nuk ka para ta çojë vajzën në “Disneyland”, ja çfarë krijon në shtëpi

Një “epic win” i vërtetë, ai i një babai që nuk kishte para për të plotësuar dëshirën e vajzës së tij të vogël. Fëmija ëndërronte të shkonte të vizitonte “Disneyland”, por familja e saj nuk kishte mundësi për një udhëtim kaq të shtrenjtë dhe kështu babai i saj, arriti të gjejë një zgjidhje alternative. Pak para, por shumë ide gjeniale për burrin, që e ka futur vajzën në një govatë

Ide dekoruese për libra

Leximi na jep mundësinë të udhëtojmë nëpër kohë dhe hapësirë pa u larguar nga vendi. Leximi sjell njohuri, kreativitet, frymëzim. Pa libra jeta jonë do të ishte bosh, shkruan heyday. Prandaj, ju mund ta shndërroni këtë pasion në dekorim të shtëpisë suaj. Janë disa kreative të cilat mund t’i përdorni: Shkallët e pikturuara me kopertinë librash Faqe e librit në mur Korniza e një faqe libri Tulla të Pikturuara si Libra

Lehtë dhe shpejt, si të bëjmë një stol kërpudhash

Në këtë artikull ne do t’ju tregojmë se si të bëni një stol të bukur në formë kërpudhash për të dekoruar dhomën e fëmijëve tuaj, kopshtin tuaj ose një festë ditëlindjeje! Materialet: Regjistri I drurit Letër rëre Bojë druri(e bardhë) Furçë boje Letër rëre Kaqavidë 3 vida të gjata Makinë shpuese Gazeta të vjetra Shirit Pëlhura (ngjyra të bardha dhe të kuqe) Pëlhurë pikturimi (e bardhë) Ngjitës pëlhure