LifeStyle

Shtëpia e përmbysur në Ankara tërheq mijëra vizitorë

Një shtëpi e përmbysur në kryeqytetin e Turqisë, Ankara, e cila është ndërtuar nga një sipërmarrës dhe ka kushtuar thuajse sa një vilë, synon të vizitohet nga 100 mijë vizitorë, raporton Anadolu Agency (AA). E ndërtuar dhe patentuar nga sipërmarrësi Mehmet Emin Görmez, shtëpia e përmbysur është hapur për vizitorët, të cilët mahniten nga pamja e saj. Në shtëpi janë përdorur orendi të vërteta, si perde, lavatriçe, dollape, shtretër, mobilje