brokoli

“Pse brokoli është e vetmja perime që ju nevojitet për shëndet të mirë”

Herën tjetër që dëshironi ta bëni një smoothie me perime, lirisht mund t’i lini anash dhe t’i jepni përparësi bronkolit. Sipas Dr. Rangan Chatterjee, autor i librit ‘The Four Pillar Plan’ dhe korrespodent i programit të BBC-së, ‘Doctor in the House’, brokoli është jetë-shpëtues, transmeton Telegrafi. Përfitimet e konsumimit të brokolit janë të shumta, duke filluar nga lukthi, zorrët e vogla e përgjatë tërë organizmit. Sipas tij, brokoli e forcon