çanta

TEST: Shoqërues i vërtetë i një femre – Cila ÇANTË ju pëlqen më së shumti?

Çdo grua ka stilin e saj të veçantë – sidomos kur është fjala për modën. Kjo është ajo që i bën ato vërtetë të mrekullueshëm dhe të gëzuar në të njëjtën kohë! Çanta, pjesë e modës e cila e mahnitë çdo grua, mund ta paraqesë llojin e personalitetit të gruas. Më poshtë janë përshkrimet që do të tregojnë se cilin lloj të personalitetit keni në bazë të përzgjedhjes së çantës

Arrin biçikleta elektrike e së ardhmes që mund të mbahet në çantë

Teknologjia vitet e fundit ka sjellë ndryshime të mëdha, duke shkrirë efikasitetin me komfortin. E një prej ndryshimeve më të mëdha po ndodh edhe tek biçikletat. E teksa jemi mësuar me biçikleta të mëdha, e të rënda, Smacircle S1 sjell një version me bateri, por edhe që mund të paloset deri në atë pikë sa mund të mbahet në çantë. Kjo biçikletë, e cila peshon 7 kg, mund të mbajë

Keni nevojë për një çantë të gjithanshme dhe unike?

Të gjithë kemi dëshirë që të kemi çanta unike, mbi të gjitha të kenë xhepa mjaftueshëm sa për të lënë të gjitha gjërat që kemi nevojë, shkruan heyday. Megjithatë, jo çdoherë kemi fat që t’i gjejmë kudo këto çanta me përdorim të gjithanshëm. Gjithsesi është me rëndësi që të njihni modele të shumta ashtu që edhe të zgjidhni më lehtë kurdo që të vendosni për të blerë. Shikoni më poshtë