Eurovizioni

‘Të bojkotohet mbajtja e Eurovizionit në një shtet vrasës’

Një qytetar nga Islanda kërkon që të bojkotohet Eurovizioni dhe transmetimi i tij në këtë shtet. Peticioni në internet i cili ka mbledhur rreth 8 mijë nënshkrime thotë se televizionit kombëtar islandez RUV nuk duhet ta transmetojë vitin tjetër Eurovizionin, i cili do të mbahet në Izrael. Izraeli e fitoi pas disa vitesh prapë Eurovizionin por këto ditë lajmet më të rënda vijnë pikërisht nga kufiri mes Izraelit e Palestinës