forcim

Si të forconi trurin tuaj?

Niveli i lartë stresit ka bërë që njerëzit të jetojnë jo natyrshëm dhe  po ashtu e gjithë kjo ka ndikuar në sistemin e tyre imunitar. Ky stres mund të ndikojë duke shkaktuar ndjenja ankthi dhe madje edhe depresioni. Pastaj ato shkaktojnë “harresa, konfuzion, vështirësi në përqendrim dhe probleme të tjera që pengojnë aktivitetet tuaja të përditshme”. Kjo qon tek humbja e memories, dhe stresi vazhdon të shkaktojë edhe dëme të

Nuhasni këtë bimë për të forcuar kujtesën

A e dini se ekziston një bimë, të cilën nëse e nuhat të forcon kujtesën? Ata që janë në sezon provimesh mund të forcojnë kujtesën duke nuhatur aromën e rozmarinës. Kjo bimë me gjethe të imëta si hala e me erë të këndshme, që përdoren në gjellë ose për të nxjerrë prej tyre një lloj vaji, është konsideruar si erëza që forcon memorien. Përfitimet për shëndetin nga sauna e thatë