Inteligjenca emotive

Test për inteligjencën emotive

  Inteligjenca emotive perbehet nga shume aftesi shume te rendesishme qe lidhen me shendetin mendor dhe mireqenien psiko-sociale. Permes ketij testi mund te masni sasine tuaj emotive permes “dhuntive” tuaja emotive, duke reflektuar mbi kapacitetin e te venit te emocioneve ne sherbim te ekuilibrit psikologjik dhe te kapaciteteve racionale dhe relacionale (mardhënësore) 1. Kur te ndodh te grindesh me dikë: a. tenton t’i japesh shume hapesire emocioneve brenda teje, por