Kepucë

Kuiz: A mund të dalloni produktet origjinale nga ato false

Falsifikuesit janë bërë aq të sofistikuar sa që edhe përdoruesit më të mëdhenj të produkteve origjinale e kanë të vëshitrë të gjejnë se cilat produkte janë origjinale krahas falseve shumë të ngjashme edhe për shkak të kualiteti të lartë me të cilat ato punohen. Ju ftojmë të luani këtë kuiz argëtues dhe të mësoni dallimet në mes të origjinaleve dhe produkteve false. Të shohim se sa do arrini të gjeni të saktat.

Truk i mahnitshëm: Kurrë më nuk do të keni këpucë të lagura!

Mbroni këpucët, çantat por edhe aparatet mobile nëpër mot me shi. Në ditët me shi problem më të madh shpesh na paraqesin jo vetëm këpucët e lagura, por edhe çantat. E gjitha që ju duhet të pengoni lagështinë është dylli i bletëve, nëse nuk e keni, mund t’ju shërbejë edhe qiri më i thjeshtë. Procedura është shumë e thjeshtë, transmeton Telegrafi. Me qiri fërkoni këpucët ashtu që në to të

Si të krijoni raft këpucësh prej kartoni (video)

Keni ide që të krijoni një raft të këpucëve mirpo nuk e dini mënyrën se si duhet? Në këtë video ju do të shihni hapat që duhet ndjekur për të krijuar atë , shkruan heyday. Gjërat qe ju duhen janë: copa kartoni ngjitës të bardhë gazeta për të bërë tuba ngjyra e zgjedhjes suaj./heyday/