Kikiriket

Kikirikët parandalojnë humbjen e kujtesës

A e dinit se kikirikët përmbajnë më shumë antioksidantë se karotat dhe mollët? Kikirikët janë të pasur me kalcium që ndihmojnë për forcimin e kockave dhe hekur që ndihmon kundër anemisë. Vetitë shëndetësore të kikirikëve Kikirikët përmbajnë sasi të madhe proteinash gjë që e bën atë një ushqim te preferuar të atyre që merren me body-building si dhe për ata që janë të dobët dhe nën peshë.Kikirikët jane një burim

Ja pse duhet të hani kikirikë çdo ditë (video)

Kikiriku zë një vend të rëndësishëm në jetën tonë duke filluar që nga kikirikët me kripë të konsumuar për qejf deri tek vaji i kikirikut, kremi etj. Ai është edhe i shijshëm por edhe një depozitë e shëndetshme… Kikiriku të jep energji dhe forcë. Mundëson forcimin e muskujve dhe kockave. Heq lodhjen mendore dhe fizike. Lehtëson mësimin, është i dobishëm për shëndetin e zemrës.  Të mbron ndaj kancerit të gjirit,