kuiz

TEST: Shoqërues i vërtetë i një femre – Cila ÇANTË ju pëlqen më së shumti?

Çdo grua ka stilin e saj të veçantë – sidomos kur është fjala për modën. Kjo është ajo që i bën ato vërtetë të mrekullueshëm dhe të gëzuar në të njëjtën kohë! Çanta, pjesë e modës e cila e mahnitë çdo grua, mund ta paraqesë llojin e personalitetit të gruas. Më poshtë janë përshkrimet që do të tregojnë se cilin lloj të personalitetit keni në bazë të përzgjedhjes së çantës

A e gjeni miun mes këtyre lepujve?

Çfarëdo që jeni duke bërë, koha është për të marrë një pushim të shkurtër dhe të testoni shikimin tuaj. Mund ta gjeni miun mes  këtyre lepujve? Nëse po, na tregoni në komente. Keni 10 sekonda kohë për të sfiduar veten.

Pyetje logjike, kush nga ju e di përgjigjen?

Filloni mëngjesin tuaj me pyetje logjike… Imagjinata juaj do të lidhet drejtpërdrejtë me dijeninë që keni fituar gjatë jetës dhe menjëherë do të fokusoheni në zgjidhje. Jeni në gjendje që ta zgjidhni këtë detyrë? Duket e thjeshtë në shikim të parë, prandaj sfidojeni veten. Sa është përgjigja, na tregoni në komente dhe sfidoni dhe miqtë. /humanheyday.com/

Cila është përgjigja?

Zgjidhja e një detyre matematikore është shumë e thjeshtë, e lehtë dhe e shpejtë për ata që e duan matematikën, por jo të gjithë dinë se si të zgjidhin detyra. Mund ta sfidoni veten në këtë detyrë? /Heyday/

Sa bëjnë 7+3 nëse... (Foto)

Kuizet janë shumë të dobishme për zhvillim të trurit, shkruan heyday. Nëse tashmë jeni mësuar të gjeni zgjidhjet lehtë, atëherë sfidojeni veten edhe në këtë detyrë. 

Related image

Nëse shumëzimi i tre katrorëve të kuq ka rezultat numrin 27. Shumëzimi i tre trekëndëshave të gjelbër dhe një katrori të kuq ka rezultat numrin 24. Shumëzimi i një katrori të kuq, një trekëndëshi të gjelbër dhe dy rrathëve të kaltër ka rezultat numrin 96. Sa bëjnë mbledhja e një rrethi të kaltër me katrorin e kuq dhe shumëzim të një trekëndëshi të gjelbër? /Heyday/