prapa në kohë

Kthehu në të shkuarën: pas 20 vitesh në të njëjtin vend, qeshja është e pashmangshme

E dini besoj se ekziston një prirje virale e përhapur nga Facebook dhe rrjete të tjera sociale, ku individë të ndryshëm realizojnë foto duke huazuar pamje si ato në fëmijëri. Shumica familjarë, por dhe miq morën fotot më interesante nga albumet e familjes që u krijuan mbi 20 vjet më parë, dhe u fotografuan sërish në të njëjtin pozicion dhe garderobë pothuajse identike. Dhe ja disa nga fotot me kreative: